Brunt vatten och vill handla så mycket redan nu till nya bostaden.

Idag vart vi av med en massa skräp och det är så skönt men vi har hunnit slappa lite också och nu börjar barnen känna hur nära det är.
Men nog om det, jag har hunnit titta lite på utemöbler och även en studsmatta som jag funderar på att köpa till lilla E och lite annat som jag skulle vilja köpa in men ja jag får nog ge mig lite till tåls om ingen vill ge mig enormt mycket pengar först haha
Nä skämt å sido det är nog bra jag får lite tid på mig att fundera lite på vad vi vill ha och vad vi behöver för annars skulle jag nog handla enormt mycket på en gång som vi kanske inte ens behöver..

Har fått tillfälle att lyssna på en föreläsning som var väldigt intressant och ja vi får se hur kommit som fastnade då det var på engelska men det var en person som pratade tydligt och långsamt så jag tror jag hängde med men det var mycket att ta in så det får nog vara en eller två dagar så jag kanske hinner landa i det.
Vi hade även lite otur tidigare idag då vattnet stängdes av igen utan förvarning och när det kom tillbaka så var det brunt jättelänge så det vart lite svårt att laga någon lunch så idag beställde vi men när det var dags att laga middag så gick det bra då hade det bruna försvunnit. Men det känns lite typiskt när man behöver det men jaja det ordnade sig ju så småningom.

Nu tänker jag mysa ner mig i soffan en stund innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer