Bra möte och sen bara njuta av dagen.

Dagen har gått fort och mötet idag var med sonen och hand klasslärare, men ja hon har tydligen sagt upp sig och kommer sluta då hon fått nytt jobb. Tråkigt men tyvärr är det så ibland, och han tyckte det var lite tråkigt men ja nu vart det en oro istället vem som ska komma sen. Dem söker men har inte någon klar än så vi får väl se senare vem det blir.
Men det var ett bra möte och han har sina planer klara och vet vad han vill söka till sen när han ska göra sitt gymnasieval och även om det är ett år tills han ska börja så ja han måste ju söka den och bestämma sig ganska snart. Jag måste säga att jag blir imponerad för när jag var 15 så visst jag visste vad jag ville jobba med men jag var skoltrött och ville hellre jobba, så ja det tog nästan 25 år innan jag fick en gymnasieutbildning färdig och ja det var nog samma som jag tänkt från början men det tog tid innan jag fick motivation att göra den. Men ja det är andra tider nu och det är supersvårt för dagens ungdomar att få jobb utan gymnasieutbildning.
Men som sagt jag är imponerad att dem vet redan nu vad dem vill jobba med.

Idag har jag och lilla E kikat lite på skrivbord och hon har bestämt sig nu så nästa vecka ska jag beställa till både henne och mig tror jag och sen var det lite annat jag kikade på som jag funderar lite på om vi ska köpa eller om vi ska se om vi hittar något annat som kanske passar bättre. Ja vi får se vad det blir.
Dottern pratade om en matkasse hon var lite nyfiken på att testa så ja jag var ut och kikade på den med men nja vi får se, jag har nyligen gjort beställning på matkasse på det vi hade förut och ja dem har ändrat lite dem med så det ska bli intressant att se vad vi kommer tycka om dem rätterna. Får skriva mer om det när vi fått hem det och testat det.

Nu myser jag ner mig i soffan och kikar lite på tv innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer