Börjar dagen med kaffe och kika på fågellivet utanför mitt fönster.

Godmorgon ja idag fick dagen börja lite senare för när jag vaknade vid 4.30 så kände jag att nej vill inte kliva upp redan nu och börja dagen så jag somnade om och ja det var riktigt skönt och sen fick kroppen vakna av sig själv runt 7 och ja det är tidigt det med MEN det är ändå senare än jag brukar gå upp.
Så nu sitter jag här med dagens första kopp kaffe och njuter av alla fåglar som seglar förbi fönstret och som sitter i trädet och tjattrar på varandra. Njuter enormt mycket och kommer nog få svårt att gå härifrån sen men ja jag har lite inplanerat idag och en maskin tvätt ska köras igång och sen hängas upp så det torkar. Ganska skönt att ha en egen tvättstuga så man kan tvätta när man själv vill eller har tid.

Har hunnit landa lite i allt som hände igår och ja jag har bestämt mig och kommer arbeta mot det och det kommer bli en spännande resa och jag är övertygad om att fler skulle behöva göra den så kommer inte många våga ens. Det handlar mycket om att göra det som är utanför sin komfortzon och göra det som skrämmer skiten ur en. Men det ska bli så roligt att få göra den resan för jag vet att när jag kliver utanför min komfortzon så växer jag som människa och det händer alltid en massa roliga och bra saker när jag gör det.
Så ja nu börjar min resa till resten av mitt liv och jag ser verkligen fram emot det.

Fortsätter njuta en liten stund till innan jag börjar dagen lite smått.
Ha en underbar dag kram kram

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Här är det varm i uterummet när klockan blev 8
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det ser ut att kunna bli en fin dag idag och det är mysigt att sitta i uterummet och njuta av morgonen.
nouw.com/positiv5barnsmamma