Börja där du är. Använd det du har. Gör vad du kan.

Start where you are.
Use what you have.
Do what you can.

Börja där du är.
Använd det du har.
Gör vad du kan.

Ja när du känner för en omstart så börja nu inte imorgon eller dagen efter det utan börja där du är, för varför vänta?
Använd det du har att jobba med, för du har ju inget annat än det du kan använda eller måste du vänta tills du får fler verktyg? Ja ibland behöver man det men ibland så kommer det inte fler verktyg förrän du kommit en bit på vägen. Så vänta inte utan börja nu och använd det du har redan nu att jobba med. Gör det du kan, ja du kan ju inte göra saker du inte kan behärska för då blir det tokigt utan gör sånt du kan och vet att du klarar.

Ja ibland är det inte så lätt att börja med något men det enklaste är att bara börja utan att tänka på varför, för när vi börjar fundera och analysera så går tiden och nej då kommer vi aldrig igång och det enda du kommer sakna är allt du aldrig gjorde så gör det nu istället för att vänta.
Vi har alla en massa verktyg runt oss och ibland känner vi att nej vi behöver fler men varför inte använda de som vi redan har här och nu och samla fler under resans gång. För det kommer nya verktyg, jag lovar, ju mer du lär dig på din resa desto mer kommer du få tillgång till andra verktyg du kan behöva senare så ha tålamod och använd det du har redan idag istället för att vänta på att du ska hinna samla på dig ännu mer för då kommer du få vänta länge.
Gör det du kan och låtsas inte vara någon du inte är, för sanningen kommer ju alltid fram på ett sätt eller annat.
Och att göra det du kan ja det är ju något du kan och då kommer du göra det bra för du kan det redan. Så den kunskap du har idag använd den och gör det du vill för att komma dit du vill.


Gillar

Kommentarer