Blixtar, muller och regnsmatter mot fönstret.

Sitter och lyssnar på regnet som smattrar mot fönstret och ser på blixtarna som far på himlen, tycker det är så fascinerande med åska och har alltid gillat det. Både jag och barnen har alltid gillat att sitta och titta på när det blixtrar. Ingen av mina barn är rädd för muller eller blixtrar men vi har en enorm respekt för det för det kan bli så stora skador när den slår ned.
Och regnsmatter på fönster är ju så rogivande och jag somnar alltid fort när det regnar.

Har lyssnat på Therese Lindgrens första bok som ljudbok och jag tycker det är bra beskrivet och en bra bok som gör att man kan förstå hur det känns för någon som har en ångestattack eller lider av psykisk ohälsa och en del kände jag igen från när jag själv hade utmattningsdepression när jag gick in i väggen, jag fyllde på min papperskorg men tömde den aldrig så ja det var ganska uppenbart att förr eller senare så skulle jag gå in i väggen. En bra bok som gav några igenkännande saker och att det är när man blir dålig som man lär sig vilka som verkligen är ens vänner.
Nu har jag laddat ner hennes bok nr två och ska lyssna på men inte förrän i morgon.

Myser ner mig i soffan en stund till och kikar lite på blixtarna och lyssnar på regnet innan det är dags att sova så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer