Blir lite mer bakning i dag.

Godmorgon njuter av lite gott kaffe och väntar på att klockan ska bli lite mer så jag kan börja baka lite. Idag ska det bli lite rulltårtor och kanske någon kaka. E vill också baka så ja vi får se vad hon hittar på för gott. Jag ska i alla fall göra en glutenfri kladdkaka som vi kan äta av senare. Sonens klass har cafejour denna vecka och ja då ska dem ha med sig lite gott fikabröd som dem kan sälja och jag vet att rulltårta hade han med sig senast och det vart populärt så det önskades nu med. Och ja vad gör man inte för sina barn.

Skolstarten börjar närma sig även för mig så det börjar kännas lite pirrigt i magen, men ja detta är ju något jag verkligen vill så jag vet att det kommer gå bra och tiden kommer gå fort och det känns väldigt skönt.
För även om vi pratat mycket om detta här hemma så kommer det kännas lite konstigt att jag ska plugga igen.... Det var ju några år sen jag pluggade till undersköterska men ja det gick ju fort och även om det redan är 4 år sen jag slutade så känns det som igår haha men mycket har hänt under dessa år. Och jag vet ju att när jag började så kände jag samma som nu och den tiden (var tre terminer då med) gick väldigt fort. Så när vi avslutar våra studier nästa år till jul så kommer det kännas både vemodigt men ändå otroligt roligt att vara klar och kan börja jobba med den nya kunskapen.
Ser verkligen fram emot detta.

Tror jag myser ner mig en stund till i soffan och njuter av min egna tid innan det är dags att börja baka lite.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Godmorgon och baka är så kul 😊😊😊
nouw.com/sandrasjoberg
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Godmorgon Sandra, ja jag tycker också det är roligt att baka 😊😊😊
nouw.com/positiv5barnsmamma
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Åh vad gott❤jag skulle baka igår men hann inte att göra. Det blir idag istället. Ha en fin dag😃
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Vi bakade bullar igår men fick handla så vi kunde fortsätta idag med mer bakande 😊 Tack o du med får ha en fin dag ❤
nouw.com/positiv5barnsmamma
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Jag bakar gärna MEN rulltårta kan jag inte baka, blir aldrig bra. Säkert provat 100 recept
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Nej jag tvekade länge men sen så skulle vi göra det på jobbet och efter det så går det superbra 😊 både att göra vanliga o glutenfria.
nouw.com/positiv5barnsmamma
CristinaS
CristinaS,
Så kul med bakning och så gott! Älskar rulltårta. Det är alltid pirrigt med utmaningar men det kommer gå super bra!Hoppas att du får en super mysig och fin dag! 🥰
nouw.com/cristinas
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja jag älskar att baka och rulltårta brukar gå smidigt att göra men nja idag gick det så där men barnen blir glada då det är mer för dem att äta av 😄 Så jag får baka rulltårtor till sonens café senare i veckan istället. Tack så mycket o jag hoppas du med får en fin och super mysig dag 🥰
nouw.com/positiv5barnsmamma