Blir inte som jag tänkt mig men det blir bra ändå.

Godmorgon lite seg morgon men lite kaffe på morgonen får mig att piggna till och fundera lite på vad jag ska göra idag och i vilken ände jag ska börja hihi Men barnen sover och får göra det en stund till eller ja tjejerna i alla fall sonen är på väg upp och ska förbereda sig för en skoldag till. Ska bli skönt när även tjejerna börjat skolan igen.

Men idag får vi göra det bästa av dagen och börja lite smått med att plocka fram skräpet som ska till tippen så det försvinner för det kommer ju komma mer då nya sakerna kommer hem sen... Varför ska det vara så mycket kartonger när man beställer saker för haha men jo jag vet och det är ju bra det kan återvinnas så det inte slängs bara i stora högar.
Sen får det nog bli lite shopping i dag och dottern och ja även resten ska få munkar att njuta av då dem jag köpte i helgen försvann väldigt fort och inte i dem magarna dem var avsedda för men jaja blir lätt så när någon får ett godissug (och för en gångs skull var jag oskyldig).

Myser ner mig en kort stund innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Juliasmamma92
Juliasmamma92,
heeeej,
Vill du köpa ljus, ljushållare, doftstickor eller doftlampa?🌸Om du är intresserad så löser vi det och kan skicka katalogen om du vill kika 🌸
nouw.com/juliasmamma92
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack men har redan en jag köper sånt av 🌸
nouw.com/positiv5barnsmamma
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Önskar dig en härlig torsdag
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack Bettan önskar dig detsamma.
nouw.com/positiv5barnsmamma