Beröm, stöd, kärlek och uppmuntran är fantastiska redskap för att bygga upp en människa.

Beröm, stöd, kärlek och uppmuntran är fantastiska redskap för att bygga upp en människa.

Ja vi vet ju alla hur vi känner oss när vi får beröm eller när någon stöttar oss och kärlek får oss att glänsa och när någon uppmuntrar oss att göra något så blir vi glada och vi växer, vi vågar göra det där lilla extra och vi vet att vi vågar ta det där första läskiga steget för det finns människor som stöttar oss och uppmuntrar oss.

Att ha någon i sitt liv som ger en beröm är härligt och hur ofta ger vi varandra beröm när vi gjort något bra? Jag tror vi blivit ganska duktiga på det och att ge någon stöd är inte svårt utan det är att bara finnas där när personen behöver det. För ibland kan det vara skönt att ha ett öra som lyssnar eller en axel att gråta ut mot.

Uppmuntran är det som gör att man vill göra det där lilla extra för man vet att folk uppskattar det och i alla fall jag blir glad när jag får ge det där lilla extra och jag vet att det uppskattas. Och att få ha någon i sitt liv som ger en uppmuntran och peppar en att våga göra det där som man kanske tvekar inför ja det är guld värt och alla behöver ha en sån månniska minst i sitt liv.

Gillar

Kommentarer