Behandla inte människor så illa som de är, behandla dem så bra som du är.

Don't treat people as bad as they are, treat them as good as you are.

Behandla inte människor så illa som de är, behandla dem så bra som du är.

När vi möter en människa som behandlar andra illa så sjunk inte till samma nivå och behandla den personen på samma sätt utan behandla den på det sånt sätt som visar hur en god människa är.
Det kan låta lite klyschigt men om vi börjar behandla alla på samma sätt och på ett bra sätt så kanske vi kan inspirera andra och den som går runt och behandlar andra illa kanske kan inse hur den är mot andra (inte troligt alla gånger).

Det finns så många som mår dåligt som tror att dem kan må bättre genom att behandla andra illa, eller dem har inte lärt sig hur man beter sig mot andra på ett bra sätt, eller det är deras personlighet som gör dem så.
Oavsett vilket så när vi möter en människa som behandlar andra illa så gör vi inte som dem utan vi behandlar dem så bra som vi är.

Och nej vi kan inte förändra världen men vi kan förändra dem vi har runt oss.
Och när du behandlar dem på ett bra sätt så kommer det synas och dem som fortfarande behandlar andra illa kommer bli lämnade kvar, och nej alla inser inte att dem behandlar andra illa utan tycker det är alla andras fel att dem blir ensamma.
Och nej vi är inte födda att rädda alla eller vara en dörrmatta åt någon.
Men det innebär inte att tvi går runt och behandlar någon illa inte ens dem som gör sånt. Vi behandlar alla på ett bra sätt för vi är såna och ja ibland blir vi utnyttjade och stampade på men vi sjunker ändå inte till deras nivå utan vi reser på oss och säger hejdå och går vidare till dem som behandlar oss på samma sätt som vi gör, på ett bra sätt.

Gillar

Kommentarer

Travelheart
Travelheart,
Bra och tänkvärt inlägg 🤔❤
nouw.com/travelheart
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,