Be alltid om att ha ögon som ser bäst, ett hjärta som förlåter det värsta....

Always pray to have eyes that see the best, a heart that forgives the worst, a mind that forgets the bad and a soul that never loses faith.

Be alltid om att ha ögon som ser bäst, ett hjärta som förlåter det värsta, ett sinne som glömmer det dåliga och en själ som aldrig förlorar hoppet.

Ja vi går alla vår väg genom livet och nej det är inte alltid så lätt men vi kan alltid be att våra ögon bara ser det bästa hos alla vi möter och i alla situationer. Att vårat hjärta förlåter och nej det är inte alltid en lätt uppgift men ibland kan man förlåta det som hänt men inte personen och man gör det inte för den personens skull utan för sin egna för att man ska orka leva med det som någon kanske gjort. Ett sinne som kanske kan glömma det dåliga man varit med om och en själ som aldrig förlorar hoppet.

När vi ber om det så kommer vi få kanske inte en lugnare tillvaro men vägen vi går på kanske kan bli lite lättare och visst är det roligare att se det bästa i alla situationer och människor vi möter än att bara se det sämsta?

Gillar

Kommentarer