Be aldrig om ursäkt för att du är öppen med dina känslor.

Be aldrig om ursäkt för att du är öppen med dina känslor.
Det betyder att du har ett stort hjärta och inte är rädd för att låta andra se det.
Att visa känslor är ett tecken på styrka.

Nej be aldrig om ursäkt för att du är öppen och vågar visa dina känslor, många vågar inte ens visa dem för sina närmaste.
Eller ens för sig själv utan alla känslor dem får trycker dem undan och visar ingenting.
Och vad händer med sånt vi trycker undan? Ja det läggs på hög och till slut är det en så stor hög som ingen kan dölja längre utan den kommer falla ner över personen som lagt det på hög och då kommer allt på en gång. Och det är vi inte byggda för utan vi kommer bli överväldigad och antagligen bli totalt bruten för vi är inte vana att känna allt det som vi får då känna.

Så sluta tryck undan det kommer bara göra dig sjuk. Visa dem även om du inte vågar visa dem offentligt så våga visa dem för dig själv i alla fall. Börja där och sen ta det steg för steg.
För det är ingen svaghet att visa sina känslor utan vi är människor födda med känslor och nej jag tror inte våran skapare ville vi skulle trycka undan dem och gömma dem för hade den velat det så hade vi inte blivit födda med alla dessa känslor.

Så stå där rak och våga visa dem och OM nu någon säger det är svagt så intala dig själv att det är starkt att våga visa sina känslor inte alla kan hantera det men du kan. Och DU vågar så stå där stark och våga visa dina känslor.
De som inte vågar är däremot svaga och fega, men det är något dem måste arbeta med för vi har alla känslor och vi är födda att känna dem.

Gillar

Kommentarer