Bara för att jag är stark nog att kunna hantera SMÄRTA innebär det inte att jag förtjänar den.

Bara för att jag är stark nog att kunna hantera SMÄRTA innebär det inte att jag förtjänar den.

Nej ingen förtjänar smärta som är orsakad av någon annan. Ibland är smärta något positivt och det kan komma något bra utav det men ingen förtjänar det.
Det kan även göra ont när man växer och ja det är en smärta man kanske inte förtjänar men det kommer något bra utav den smärtan för du blir äldre och större för att klara dig ute i stora världen senare. Eller när ett barn föds så ja det gör väldigt ont men den smärtan glömmer man så fort man får upp barnet på sin mage.

Men bara för att du är stark så förtjänar du inte mer smärta än någon annan. Även om smärta kan vara bra ibland för vi går inte tillbaka till något som gör ont eller gjort ont. Förutom att föda barn för den smärtan gör viss mer än en gång, men då får vi något underbart för besväret. Och ja barn kan orsaka oss smärta också men nej inte ens den smärtan förtjänar vi.
Men vi kan behöva den för att inse att vi bara "lånar" barnen tills dem är vuxna och ska stå på egna ben.

Så när dum möter någon som orsakar dig smärta så inse att du inte förtjänar den och undra varför den känner att du förtjänar den smärtan som den utsätter dig för, och jag lovar du kommer inse att det är ingen smärta du förtjänar och när du inser det så kommer du göra allt för att du ska slippa den. Det kommer resultera i att den som utsätter dig för det kommer få känna av sin egna smärta utan att du behöver göra något annat än att vända ryggen till och gå därifrån. För när dem inte har makten över dig att kunna kontrollera vilka saker som ger dig smärta så får dem känna av den själv.

Så kom ihåg att även om du är en stark person som kan hantera smärta så innebär det INTE att du förtjänar den!

Gillar

Kommentarer

louisefreij
louisefreij,
Så sant citat;
nouw.com/louisefreij