Bakning och mellomys.

Oj vad vi tyckte om Mello idag och det var svårt då många var bra, men jag gillade Liamoo och Hannas låt och den gick vidare, och minstingen vart glad när Malou vann. Hon skrek, när Malou vann, så storebror kom ut och frågade vad som hände​ haha han är inte van att hon gör så av glädje hihi men ja hon tyckte det var roligt.
E har bakat kakor idag och även om det är gluten i så var jag tvungen att provsmaka för det luktade så gott, och dem var supergoda.
Hon är duktig när hon själv vill.

Har börjat med skruttans myshörna som ska bli i sovrummet och jag tror hon kommer bli nöjd när det är klart, men ja det tar lite tid och sen blir det lite shopping då nya kuddar ska dit och kanske någon ny filt. Ja vi får se vad det blir för roligt när hon får välja kuddar själv. Men det är ju lite kvar att fixa innan vi kommer dit.

Ska nog mysa ner mig i soffan en stund till innan det är dags att byta ut soffan mot sängen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti 

Gillar

Kommentarer

PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Åh älskade mello-stunderna när jag var liten. Vi gjorde det till veckans aktivitet så fort mellon böjrade och vi gjorde i ordning små lappar där vi bedömde låten, underhållningen, kläderna, framträdandet och så vidare. Sedan gissade vi vem det var som skulle vinna. Så underbara minnen! 😃 // Petra Elisabeth
nouw.com/petraelisabeth
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det är härliga minnen 💕
nouw.com/positiv5barnsmamma