Bakning med barn och barnbarn.

Ja idag vart det bakning av 3 sorters kakor till och de första två klarade jag själv innan dotter och barnbarn kom så vi kunde baka lite pepparkakor tillsammans. Ett väldigt uppskattat inslag hos oss alla tror jag det vart även om minsta lilla prinsessan åt kanske mer deg än bakade så gillade de andra det. Och även jag gillade det även om det va mycket deg så ja den tog slut den med till slut. Och nu finns det en hel del pepparkakor att njuta av fram till jul och om jag känner mina barn rätt så kommer det finnas även efter jul kvar.

Imorgon Lucia och ja det är ju lite annorlunda i år men vi får nöja oss med att kika på tv istället och sen får det bli lite gofika med familjen. Blir en riktig mysig dag och vem vet om vi bakar något mer. Ja vi får se vad vi får lust och ork till.
Fick besked idag att mitt examensarbete är godkänt så nu är det bara den muntliga delen och opponeringen som ska bli klar och godkänd så är jag i hamn och får godkänt på hela denna kursen. Och ja det ser jag fram emot eftersom det är den sista kursen innan examen.

Myser ner mig en stund till och kikar lite på tv innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer