Bakat och drömmer om våren lite.

Ja idag vart det lite bakat och jag tror tjejerna tyckte det va gott för dem samsades så snällt och "slickade ur bunken" haha när hände det liksom... Brukar vara ett tecken på att de blivit äldre och det är jätteskönt och man blir lite stolt över dem.
Det vart bara glutenfritt fikabröd bakat idag men ingen protesterade så ja matbröd får vi ta vid ett senare tillfälle när vi känner att vi har lust med det för idag var vi nöjda med det vi bakade även om jag fick göra det mesta själv så var de ändå tjejerna som var första provsmakarna och ja det vart godkänt så det var ju bra för då kan jag gömma undan några med gott samvete så det finns till helgen när vi vill fika lite.

Annars har det varit en lugn dag med lite planering för shopping och lite sånt som jag vill köpa in till hemmet. Lite nya vårgardiner kanske vore något och ja vad mer kan man behöva... Finns säker mer och ja jag kommer nog på det med så småningom men just nu så är det inte så mycket mer än att jag vill ha vår och värme och börja se allt i trädgården spira och gro och få köpa hem tulpaner och njuta av det och allt som hör våren till. Men först ska vi nog ha lite vinter eller?

Myser ner mig i soffan en stund till innan det är dags att byta ut den mot sängen och fortsätta drömma om våren.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer