Avslutar veckan med serier och soffhäng.

Avslutar dagen med att reflektera lite över veckan som varit och kan bara konstatera att jag har verkligen njutit av min vecka och älskar mer och mer att pyssla om kunder och deras fötter. Det är en så härlig känsla att se när dem kommer och sen se hur dem nästan skuttar ut när dem är klara. Den känslan är enorm och jag blir lika fascinerad varje gång.

Har även hunnit pyssla om mina små trollungar och jag fick ju överraska dem både i onsdags och i fredags så jag är supernöjd. Sen har dem överraskat mig idag genom att göra pizza från grunden och ja dem kanske tog sig lite vatten över huvudet då det vart mycket deg, men jag tror dem gillade det och det vart gott även om det vart enormt mycket pizza. Så nu har stora sonen sin frys full med hemmabakade pizzor och vi har också fullt i vår frys här så barnen är nöjda och även jag.
Ny vecka väntar runt hörnet i morgon och den kommer bli underbar då vi ska bara göra det som faller oss in och njuta av ledighet.

Men först avslutar jag veckan med lite serier på tv och soffhäng innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer