Avslutar veckan med lite tv och soffhäng.

Oj vad trött jag var nu men är ändå väldigt nöjd med dagen. Men lite trött i benen då jag jobbat lite men jag kommer somna skönt sen så jag är nöjd. Vart en lugn kväll på jobbet och det är skönt ibland att ha såna kvällar med.
Söndag och denna vecka har varit en härlig tid då jag packat upp en del även om jag har en del kvar att packa upp så börjar detta hem växa fram.

Denna vecka har innehållit studier och lite jobb men även några bra besked har jag fått så jag tycker det är riktigt roligt och jag är nöjd med veckan. Och jag klarade förra kursen och kunde släppa den helt. Ganska skönt har även bokat in första närträffen i skolan och det ska bli roligt att få träffa alla igen efter denna tid då vi inte kunnat vara i skolan. Men jag har även ett härligt sommarlov att se fram emot med barnen och tjejerna slutade skolan och börjar sitt sommarlov i morgon medans sonen har några dagar kvar och även jag har några dagar kvar innan jag med får njuta av ledigt.

Men nu myser jag ner mig i soffan en stund till innan det är dags att avsluta denna veckan och byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer