Avslutar veckan med lite tv och soffhäng.

Vilken mysig dag det vart, lek och bus med lilla barnbarnet och sen somnade hon i famnen på mig. Hon var helt slut och ja jag förstår det efter all lek och bus med alla. Vet inte vem som gillade det mest hon eller de som busade med henne men hon var nöjd i alla fall och det var det viktigaste så nu ikväll somnade hon nöjd och glad och imorgon ska hon till förskolan och sen hämtar hennes mamma henne. Härligt att kunna hjälpa dottern få lite egentid och återhämta sig lite mer. För det är inte lätt med en liten bebis och sen vara ensamstående med 4 barn, men jag tycker hon fixar det galant.

Varit en härlig helg över lag och ja veckan fick ett bra avslut även om början inte vart riktigt så som jag tänkt mig att den skulle börja men jaja så kan det vara ibland men den slutade på ett bra sätt i alla fall och det är jag verkligen glad över.
Så nu hoppas jag det blir en bra start på nästa vecka och ja lite vet jag vad som ska hända men inte allt så det ska bli roligt att se vad den kommer bjuda på.

Nej nu tror jag att jag ska byta ut soffan mot sängen snart nog så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer