Avslutar veckan med lite soffhäng och tv.

Ja idag har jag pysslat om min minsta och E och jag har hittat något vi båda vill testa så imorgon ska jag beställa det och sen får vi se när vi kan testa det. Men det ska bli roligt, jag vet att jag gjorde mycket sånt när dem äldsta var små så det ska bli roligt att få göra det igen. Kommer även köpa en del saker när vi åker till Ullared sen lite längre fram så vi kan pyssla lite mer.
Det är roligt när vi kan hitta något som vi båda är intresserad av.

Söndag och jag reflekterar över veckan som varit och ja jag kan bara konstatera att jag än en gång klev utanför min komfortzon och det är häftigt och det kommer inte vara lika läskigt nästa gång. Jag ser verkligen fram emot nästa träff med klassen och även lite redan nu i veckan då vi ska träffas i det virtuella klassrummet. Har även hunnit med att jobba lite och ja jag är nöjd med det också och jag hann göra det jag hade tänkt mig.
Ny vecka väntar runt hörnet och det kommer bli en salig blandning med jobb, plugg och att pyssla om minsta tjejen så hon blir frisk igen.
Försöka få in lite nya rutiner i min vardag och ja vad stoppar mig egentligen? Ingen mer än jag själv så nu får jag fundera på hur jag vill ha det och sen förändra det jag inte vill ha i mitt liv. Kan väl inte vara så svårt?

Myser ner mig lite till i soffan och njuter av min kväll innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer