Avslutar veckan med film och lite reflektion över veckan som varit.

Ja dagen bjöd på sol och värme även idag och jag har njutit, även grillen tändes och det var något vi alla gillade och njöt av. Poolen är nu färdig för i år och inpackad i källaren för förvaring till nästa år, även solstolarna är inplockade men de andra stolarna får vara ute ett tag till så vi kanske kan sitta ute och njuta några fler gånger. Hoppas kan man väl få göra?

Har även hunnit göra lite vid datorn så jag är nöjd och glad. Veckan som varit har varit en vecka barnen sett fram emot med både glädje och avsky då skolan börjat igen och ja de har verkligen förtjänat att få vara lediga i helgen och ta igen sig.
Även jag har fått tillfälle att vila mig och ja lilla E fick en överraskning nu i kväll så hon har gått runt och fnittrat och planerat lite, är ganska roligt att höra henne. Älskar när barnen är glada och mår bra och jag tror att denna helg var precis det vi behövde.
För imorgon är det skola igen och det ska bli skönt så jag får en dag helt själv hihi har lite som jag ska försöka hinna göra klart innan jobb drar igång.

Snart dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar