Avslutar veckan med en effektiv dag.

Ja idag har jag varit effektiv och hunnit göra en hel del och även fått tid att mysa lite med tjejerna. Tvättat lite och sen hunnit börja med en ny ampel samt fixat snörena till en till men den får vänta lite då jag inte har några träpärlor hemma. Men jag är säker på att detta kommer bli en sak som både jag och lilla E kommer gilla skarpt. Hon har hjort en egen och vi ska bara köpa en fin skål eller burk hon kan ha i den för den vill hon ha som en liten gömma till saker i sitt rum. Hon var supernöjd. Och hon var superduktig.

Lagat mat och även fixat matlådor och en middag till senare i veckan. Ganska skönt att få tid att göra det. Salladen med svarta oliver var bara så god och sen gillar jag ju fetaost. Men jag gillar att laga mat och att experimentera lite och det är oftast uppskattat.
Men tyvärr blir det inte så ofta som jag skulle vilja, då det tar tid att experimentera. Men nu har jag bestämt mig för att köra matkassar lite igen och ja det ska bli intressant att se vad barnen kommer tycka, men jag hoppas dem kommer gilla det och jag ska försöka laga vegetarisk mat minst en gång i veckan då stora E hellre vill äta sånt.

Myser ner mig en stund i soffan och fortsätter njuta av kvällen innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer