Avslutar jobbhelgen och veckan med soffhäng och lite tv.

Jösses vad jag längtade hem efter jobbet och att få krypa ner i soffan och kika lite på tv en stund. Det var så härligt och nu är jag så där lagom trött och känner mig väldigt nöjd med veckan som gått och ser fram emot veckan som kommer då vi har en del att se fram emot. Kommer bli en innehållsrik vecka och jag ska hinna skriva en uppsats om belastningsskador också. SÅ ja det ska bli intressant att få sitta nästa söndag och summera hur veckan varit. Men nu är det denna vecka jag ska summera och ja jag är nöjd med veckan och har hunnit allt jag tänkt mig och lite till. Så jag är mer än nöjd om jag får säga det själv och ger mig en klapp på axeln för att jag klarat det jag gjort.

Hann även med att fixa autosvar på jobbmejlen då jag bara har ett möte kvar innan jag går på helt tjänstledigt några veckor, då jag har min praktik. Men det kommer bli innehållsrika veckor och jag kommer lära mig enormt mycket hoppas jag.
Denna helg har varit väldigt intressant och jag är nöjd med den, både på jobbet och även det jag hann göra hemma igår.
Så nu får vi avsluta denna helg och det som var bra tar vi med oss in i framtiden medans vi lämnar resten kvar här i det förflutna.

Men nu ska jag byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer