Avslutar en härlig vecka med lite tv och soffhäng med min minsta.

Ja vad ska man säga,dagen levererade även en kanonbra dag idag också. Tjejerna badade men bara en kort stund då lilla barnbarnet hellre ville leka och måla så ja en kortare badpaus vart det och sen lite grillning och fika har det även blivit under dagen. Och de var riktigt kreativa när de målade sen och ja hon var riktigt trött nu ikväll den lilla så hon somnade fort och ja nu är det bara mina som ska också bli trötta och somna fort haha men det lär nog dröja om jag känner de rätt.

Ja min första semestervecka har snart passerat och jag är supernöjd med den och kommer fortsätta njuta hemma även nästa vecka, men ja en kortare tur kanske det kan bli om mina tjejer vill följa med vill säga annars får vi se vad veckan bjuder på, har lite saker på min "att-göra-lista" men sen får vi se vad mer det kan bli för skoj, återstår att se nästa söndag när jag reflekterar över veckan som varit då. Denna vecka är jag nöjd med och ja den har bjudit på en del överraskningar också och de har varit både trevliga och mysiga.

Så nu avslutar jag denna vecka med lite serier med lilla E innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer