Avslutar en härlig vecka med lite Netflix och soffhäng.

Dagen har gått fort och vi har myst, lekt och bara njutit av dagen. Tomatplantorna fick lite större hem så nu hoppas vi de ger massor med goa tomater vi kan njuta av senare. Men nu längtar jag ännu mer efter sol och värme så vi kan börja plocka ihop de små växthusen jag har som vi ska ställa ut och fylla med plantor så fort det blir rätt väder. Ja det är mycket att se fram emot med våren och sommaren.

Söndag och reflektion över veckan och ja jag har jobbat en hel del och det har verkligen varit roligt sen har vi haft kalas för två av barnbarnen som fyllt och jag har verkligen njutit denna vecka och har en massa idéer som ska ner på pränt nu och sen iväg till kontoret för lite bearbetning sen får vi väl se vad det kan bli av det hela. Nästa vecka är det lite normalare då alla barnen ska till skolan och jag får pyssla lite själv hemma så ja vem vet vad jag lyckas åstadkomma då.

Myser ner mig en stund och kikar på Netflix innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer