Avslutar en härlig helg med soffhäng och lite film.

Ja det har varit en fin och varm dag i dag med, men kroppen ville inte riktigt som jag så det var att lyssna på den och vila lite men några avsnitt ur en serie höll mig sällskap så jag klagar inte. Söndag och ja veckan är snart slut men jag är väldigt nöjd med denna vecka och vi avslutade den med hämtmat idag och sen myste vi med film nu ikväll.

Veckan har verkligen levererat en massa sol, värme och härliga stunder som kommer hamna i dem finare minnens bank så man kan ta fram dem sen när det blir vinter och snön yr runt husknuten. Jag är så nöjd med helgen och jag och lilla E har verkligen njutit enormt av allt vad denna helg gett oss. Har hittat dem möbler jag vill ha så några kommer i veckan medans andra kommer senare och det ska verkligen bli skönt att få möblera och skapa det hem jag verkligen drömt om. Vi har börjat fundera lite på tomten och vad vi vill ha där så jag ska kolla med hyresvärden om jag kan plantera lite bärbuskar men jag tror inte han har något emot det. Men frågan är ju NÄR man ska plantera dem. Ja det får jag kolla upp innan jag köper dem men lite blomlökar ska jag inhandla och jag vet exakt vart jag vill ha dem.

Avslutar dagen och kvällen med lite soffhäng och tv innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Låter som en mysig dag 🤗 önskar dig en lika mysig fortsättning på kvällen. Kramar ❤
nouw.com/passionbagareokock
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack hoppas du med haft en mysig helg 🤗❤
nouw.com/positiv5barnsmamma
Ulvelotta
Ulvelotta,
oj den texten i citatet kändes igen. Ha en fin kväll
nouw.com/ulvelotta
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Jag vet den stämmer så bra 💕 Tack o du med får ha en fin kväll
nouw.com/positiv5barnsmamma