Avslutar en härlig helg med något avsnitt av en serie.

Njutit av dagen enormt mycket och ja det börjar märkas att mina tonåringar blivit lite äldre för de är mer och mer självständiga och jag är stolt och väldigt glad jag får följa de på deras resa genom livet till att bli starka och självständiga människor.
Jag har alltid velat ha en stor familj och ja även om livet varit både ris och ros så har jag älskat varje minut med de och jag vet att jag valde helt rätt en gång i tiden och alla misstag jag gjort genom livet har lärt mig något och det har format den jag är idag. Och hade jag inte gjort de val jag gjort i mitt liv så hade jag inte varit den jag är idag och jag kanske inte hade haft de barn jag har idag och de gör mig stolt och jag är väldigt tacksam över att de valde mig som mamma.

Har förberett för morgondagen och avslutar denna dag med lite serier. Lilla barnbarnet är lämnat till sin mamma och vi skrattade gott åt henne då hon började ropa på mamma redan innan vi hunnit till dörren, men sen skulle hon följa med oss hem igen och sa hej då till mamma haha men ja hon tyckte det var skönt att få vara hemma med mamma en stund och ja hon börjar på förskolan imorgon igen så då får hon leka lite med kompisarna igen och det kan vara skönt med rutiner och mina har bara 2 veckors ledigt sen börjar de skolan igen och då är det rutiner här också igen.

Myser ner mig en liten stund till innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar