Avslutar en härlig helg med lite film och soffmys.

Ja då har denna dag snart kommit till sitt slut den med, men jag är supernöjd med allt jag hann göra och det jag inte hann göra får jag ta i morgon för vi var ju tvungna att åka och gosa lite bebis idag med hihi det är ju så svårt att låta bli de små. Och när man får tillfälle att hålla och gosa lite eller bara prata problem som man kan lösa med den lilla ja då tar man den chansen.
Och sen ville även tjejerna gosa lite så ja det var deras förslag att vi skulle åka dit och jag var nog inte så svårövertalad idag.

Ja då börjar vi närma oss denna månads slut och jag tar och reflekterar lite över vad denna månad har innehållit och ja det finns nog mer bra än dåligt så det blir mycket jag tar med mig in i nästa månad. För jag har ju börjat ett nytt jobb och barnen har börjat skola igen så skönt med rutiner igen och jag har varit väldigt kreativ denna månad och hoppas jag kan fortsätta så. Då kanske jag blir klar så småningom med alla tankar och idéer som far och flyger så det kan bli något kreativt av det hela.

Men nu tänker jag mysa ner mig en stund till innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer