Avslutar en härlig dag med lite soffhäng och tv.

Ja dagen vart så där härlig som den kan bli när man arbetar med människor som mår dåligt psykiskt och bakningen vart en superhit och ja dem fick lite smakprov och njöt lite extra av fikat idag. Får se om vi kan göra något mer i morgon som kan pigga upp deras liv lite. För det ska ju kännas att det är helg och att man kan få njuta lite extra av något gott.

Jag är helt slut men fick en chans att landa i soffan en stund och varva ner lite efter dagens arbetspass och ja det är skönt även om jag är jättenöjd med dagen. Pepparkaksbaket vart jätteuppskattat och det luktar ju så gott på hela avdelningen nu och jag hoppas det kan få lukta så nu i några dagar så dem känner att det börjar närma sig jul. Även om det är en högtid då många mår sämre och ja många har tragiska bakgrunder och då är julen en stor påfrestning så även om vi försöker tona ner det en hel del på arbetsplatsen för brukarnas skull så vill vi ändå dem ska få njuta av lite gott som många bakar till jul. Och jag ska kolla om vi inte kan göra lite julgodis till julafton men ja vi får se vad mina kollegor tycker om det...

Nej nu ska jag mysa ner mig lite till i soffan innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer