Avslutar denna veckan med soffhäng och film med minstingen.

Ja dagen började tidigt men jag hann göra en hel del och när dem små kom upp så var äppelkakan klar och sockerkakan stod i ugnen, så medans dem åt frukost så luktade det väldigt gott från ugnen enligt barnbarnet. Han fick ta med sig äppelkaka hem till mamma och syskon så även dem kunde få njuta lite. Mina har ätit sockerkaka med god aptit och ja den luktade gott och jag litar på deras omdöme att den ska vara god. Jag fick njuta av den sista biten glutenfria blåbärspajen.

Söndag och jag brukar reflektera över veckan som gått och ja det har varit lite jobb denna vecka men även ledighet och jag har verkligen njutit av dagarna med barnen och inser att även denna sommar snart har gått och det är dags för oss alla att snart börja skolan igen. Jag har min sista termin och sonen sista året i grundskolan. Ja men det är så livet är, det går framåt och barnen blir äldre även om jag stannat i åldern...
Vi har grillat och planterat om växter som behövde det, delade även med oss plantor till dottern och hon vart glad över alla dem små plantorna hon fick hem.
Veckan som kommer ja det är lite jobb men även en del ledigt och även ett möte inbokat så ja det ser jag fram emot.

Men nu myser jag ner mig i soffan en stund till och avslutar denna vecka med lite film innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer