Avslutar dagen med tv och soffhäng.

Dagen har verkligen gått i kärlekens tecken och jag har njutit för fullt och ja gåvorna vart uppskattade av barnen och även maten och efterrätten som idag bestod av chokladfluff med godishjärta vart omtyckt och uppskattat.
Jag har fixat en ny instagram där jag och resten av familjen kommer lägga upp pyssel vi gör med jämna mellanrum när vi orkar, har tid eller lust, följ oss gärna där med och ni kommer dit via länken HÄR

Ja på bilderna ser ni lite av det barnen fick av mig och även en liten "lovebugg" som vi tillverkat och gett bort och jag fick även agera chaufför åt mina döttrar när de spred lite kärlek till sina vänner och hur de fick tillbaka lite från vännerna. Det är så underbart att se och ja det är så livet ska vara. Jag hoppas ni alla fått en härlig dag och fått känna hur mycket ni gör för andra även om ni inte alltid är medvetna om det, för ni gör skillnad.
Och ni alla är speciella, glöm aldrig det.

Jag avslutar kvällen med lite tv och soffhäng innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer