Avslutar dagen med soffhäng och ljudbok i lurarna.

Njutit av dagen även om den var lite kall i morse så ja solen värmde upp dagen sen och det vart ganska skönt. Men jag gillar verkligen att se hur naturen skiftar i färg och ja hösten är nog en av årstiderna jag gillar lite mer.
Vart lite handlat i dag och sen skulle vi gjort piroger men nja det vart pizza istället som vi gjorde och ja ungarna gillade kebabpizzan och även vitlökssåsen. Föreläsningen var bra både den i skolan och den jag kikade på nu ikväll. Även om barnen tjattrade lite så fick jag höra det jag behövde och kan alltid kika på den igen om jag behöver.

Hämtade ut sonens medicin och ja det har varit många turer innan receptet kom in till apoteket så idag var det bara att hämta ut det.
Så nu får vi se om det ger verkan på honom. Eller om vi får söka igen, men jag tror på sköterskan och att det ska räcka med denna antibiotika. Ja det lär ju märkas ganska fort.
Han vart ganska glad i dag då hans kläder han beställde kom och ja dem satt supersnyggt på honom så det var bra val och han hade tur då det var erbjudande om att köpa två så fick man 25% rabatt och det tackar man inte nej till.

Myser ner mig en stund till i soffan innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen,
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer