Avslutar dagen med lite soffhäng och tv

Haft en riktigt skön och härlig helg och avslutar den med lite film och soffhäng innan det är dags att avsluta denna helg.
Idag har jag mest njutit av en tänkardag och även hunnit pyssla om mina fötter lite så ja jag är nöjd och det är skönt när man hinner med att göra något för sig själv också ibland. De där fötterna jag vet att jag tjatar på mina kunder men jag är fruktansvärt dålig på att ta hand om mina egna men ja idag så tog jag tag i det så jag är nöjd.

Lilla E fixade efterrätten medans jag gjorde middagen och ja hon vart nöjd och den var riktigt god och tillsammans med glass så vart lilla E riktigt nöjd. Roligt när hon kommer med egna idéer och vill göra något och ja det blir oftast bra så vi andra klagar inte.
Denna vecka har varit ganska lugn förutom fredagens bakslag med avloppet men det får jag lämna kvar och det som var bra tar jag med mig in i den som väntar runt hörnet.

Myser ner mig en stund till i soffan och kikar på tv innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Vi slappar framför Tv några timmar innan sängen kallar

nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Det är skönt och något jag gör ofta när kvällen kommer för att varva ner lite innan jag ska sova.


nouw.com/positiv5barnsmamma