Avslutar dagen med lite fredagsmys och en film.

​Ja idag har jag lämnat in min första tenta och det var spännande men lite pirrigt eftersom det kommer ta ett tag innan vi får veta om vi blev godkända eller inte. Men jag tror jag fick med allt som skulle med så nu håller jag tummarna att det blir godkänt. Men det känns lite konstigt att första kursen redan är klar, eftersom vi bara gått tre veckor men ja den första var en kort kurs och det visste vi men ändå känns det som vi började i går.  Och det är med lite vemod vi lämnar denna kurs nu och sen ser fram emot nästa som börjar på måndag och kommer vara lite längre.

Haft en mysig dag och fick även träffa barnbarnen innan dem gick hem. Och idag åt vi tacos som var sååå länge sen vi åt. Riktigt gott var det och jag tror alla var nöjda när vi landa i soffan efter maten. Och kollade på lite tv innan vi tog fram lite fredags gott och drog igång en film. Och idag vart det "Ett veck i tiden" en ganska bra film och man inser att världen är så mycket större än alla problem man kan ha i sitt liv.  Och det är en fin film där barnen räddar sin pappa och även hela universum.
Sen får vi se om det kan bli en annan film också eller inte.

Oavsett så myser jag ner mig i soffan lite till och ser film innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti 

Gillar

Kommentarer