Avslutar dagen med lite filmmys.

Oj vad roligt det varit idag och nja jag ska inte ta några detaljer för det kanske skulle äckla en del men att få se dessa fantastiska människor jobba och hur dem samarbetar gör mig väldigt glad och tacksam över att veta att dem finns och ja snart kommer jag med att få jobba på samma sätt. Fick vara med på team och det var riktigt intressant och sen se vilka beslut som togs och vad det kan innebära för patienterna. Och en ordentlig nekros fick jag se och även om det var lite äckligt så är det otroligt spännande vad för skador på kroppen det kan bli vid problem med cirkulationen i någon del av kroppen.

Sen har vi diskuterat kollektivavtalet för kommunalarna och även en del om Covid 19... Det är lite skrämmande att det är på uppgång igen och det kom nya direktiv igen och dem har en krisplan och just nu är den på 0 men höjs den så kan det bli att en del av dem måste ut på golvet bland dem stängda covid 19 avdelningarna. Men nu hoppas jag det inte ska gå så långt men ja man vet ju aldrig. Vi får ta en dag i taget och hoppas på det bästa.

Nej nu tänker jag mysa ner mig i soffan och kika på film innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer