Avslutar dagen med film.

Ja dagen har varit mycket intressant och även om jag vetat så fick jag det bekräftat idag men ja så kan det vara ibland och det är inte mycket som förvånar mig längre. Men det spelar ingen roll för just nu så känner jag mig så otroligt stark och jag vet vilka som finns där och alltid kommer finnas där och det är värt så mycket mer än något annat.
Haft en härlig dag och verkligen njutit och myst med mina tjejer nu ikväll och sett en film som minstingen valde och ja det är klart det vart en Descendent film och den första i ordningen. Men den är bra och vi har även hunnit prata en hel del så jag tror vi alla är nöjda.

Ja även jag har börjat räkna ner nu och inser att vi har för mycket saker haha tur vi får en större bostad så vi kan sprida ut det lite mer så det inte verkar som vi har så mycket hihi. Men jag kan ju säga redan nu att det kommer bli skönt när det är klart och vi fått det så som vi vill ha det eller som jag vill ha det. Vi har haft en del diskussioner vad för saker vi vill köpa nytt och vad vi ska ha kvar men ja sen tog vi beslutet att behålla det mesta och sen byta ut det vart eftersom vi hittar något vi verkligen vill ha, det är bara vissa saker vi kommer köpa nytt på en gång. Vi tar en sak i taget så kommer det nog lösa sig så småningom och för att skapa det hem jag vill ha så får det ta den tid det behöver.

Nu tänker jag mysa ner mig i soffan och kikar lite på tv innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack Lotta, du får också sova gott.
nouw.com/positiv5barnsmamma
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Tack fina 💞 ska kika liten stund på en film först 💖
nouw.com/passionbagareokock