Avslutade en solig och varm dag med lite film med minsta dottern.

Varit en härlig dag och även om det varit varmt så till o med lilla fröken tyckte det var skönare inne vid fläkten än ute så var vi ute en liten stund i alla fall och lekte lite och haha lilla fröken upptäckte vi hade en massa kottar på tomten så de plockade hon och sa de var hennes och vi andra fick titta men inte röra... Det var både en mammakotte och bebiskottar. Hon är så gullig och höll på en lång stund med de innan hon tröttnade och gick in och hämtade en docka som hon lekte med istället.

Kvällen avslutades med en film som vi började titta på igår och ja lilla E har alltid en massa funderingar efteråt och jag gillar verkligen att sitta och prata om det vi kikat på. När det gäller barn så har de frågor om allt och ja denna lilla donna får i alla fall mig att se på livet lite annorlunda och ur hennes synvinkel och den är inte alltid så fyrkantig som vi vuxna ser på saker ibland.
Hon utmanar mig en del och ja hon får mig att stanna i nuet och uppleva det hon ser, sen kommer det alltid följdfrågor och för mig gör det inget jag älskar dessa stunder och har haft de med alla hennes syskon.

Nej nu är det dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti


Gillar