Avrundar veckan med soffmys och tv:n.

Fick besök ändå även om dottern fortfarande inte var riktigt frisk men hon behövde ha lite hjälp så ja då kom hon över och sen tror jag att smörgåstårtan drog lite hihi och ja nu vart den helt uppäten så jag är nöjd och jag tror alla som ätit av den också är det.
Ja denna underbara dag och jag som inte trodde jag skulle få gosa med barnbarnen fick det ändå och ja dottern kunde låna min skrivare och sen skriva ut det hon behövde.

Avrundar denna vecka och helg med lite tv och mys med mina trollungar och ser fram emot en ny vecka som jag hoppas kommer innehålla en massa spännande tillfällen. Men det återstår ju att se och nästa vecka vet jag om det blev som jag trodde.
Idag har jag i alla fall mått som en prinsessa och även om jag känner mig lite frusen så har vi en underbar kamin som vi kan njuta vid och idag drog vi igång värmen så vi inte fryser, det var inte bara jag som kände mig frusen.

Men nu myser jag ner mig i soffan med tjejerna och ser på "Så ska det låta" innan det blir någon film för mig och sängen för dem.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer