Avrundar en lång dag med lite tv och soffhäng.

Varit en lång dag men föreläsningen var intressant och jag har redan börjat lägga upp i huvudet hur jag ska utforma min inlämningsuppgift och ja det känns helt ok och jag tror jag kan få till den bra. En uppgift helt i min smak hihi
Sen har det varit en hel del matlagning och ja jag är nöjd med alla matlådor jag lyckades få till och jag får nog göra sånt på helgerna sen när jag har praktik för det var roligt och sen så vet man ju vad man har att äta i veckorna. Har alltid beundrat dem som står på helgerna och fixar alla veckodagarnas matlådor och varierar dem så det är olika varje dag. Men ja jag får prova på det när jag ska ha praktik och sen se vad jag tycker om det.

Har även fått lite mys med lilla E och ja hennes läsning går framåt och hon börjar gilla det så det känns skönt, för ett tag så tyckte hon det var supersvårt och ville knappt öppna läsboken men ja nu går det mycket bättre så det är skönt.
Snart kommer hon ligga med näsan i böcker hela tiden, precis som jag gjorde när jag var liten och ja det kan jag tacka min farbror för, han fick mig att inse hur roligt det var att läsa och framför allt spännande. Tänk alla böcker jag läste om privatdetektiven "Kitty" eller alla böckerna om "Anne på grönkulla". Jag har honom att tacka för att jag började tycka om böcker och tjocka böcker hihi
Gör så fortfarande men har inte samma tid i dag att läsa som jag gjorde då, men under semestern brukar jag ladda upp med pocketböcker och sen läsa massor.

Men nu tänker jag avrunda dagen med lite tv innan jag byter ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Sov gott du med 🙂
nouw.com/passionbagareokock
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,