Avrundar dagen med lite soffmys framför tv:n.

Njutit av dagen och fick lite egentid med lilla E då dem andra var iväg på sina saker. Så lite fika och kortspel vart det innan hon tröttnade på mig och gick iväg och lekte hihi ja så kan det va. Men jag är nöjd och föreläsningen var bra och jag börjar förstå mer och mer utan att titta på vilka muskler/ben han pekar på och det är ju ett framsteg.
Fick nyligen hem matkassen och ja det ska bli intressant att se vad resten av familjen säger om denna veckas måltider. Om något kommer falla dem i smaken. Jag vet att rätten med lax inte kommer bli populär men ja då får jag göra två rätter den dagen för jag gillar lax och sen får jag väl äta det under fler dagar i såna fall hihi

Har även tagit några beslut som jag funderat på i helgen och jag tror dem kan bli riktigt bra så nu är det bara hålla tummarna och hoppas på det bästa. Hade en del tankar och funderingar kring mycket i helgen och ja jag tror mycket kommer lösa sig så småningom men just nu så funderar man och tänker lite hur det ska bli och om det kommer bli många förändringar eller inte.
Men jag hoppas det blir för det bästa så den det berör kan få den hjälp den behöver. Men då det är lite känsligt så vill jag inte riktigt gå in på vad det gäller. Men jag kommer skriva mer om det när vi väl ser vad allt kan leda till.

Nu myser jag ner mig i soffan en stund till innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer