Även om du är den enda representanten för en minoritet, sanningen förblir alltid sanning.

Många människor, särskilt okunniga, vill straffa dig för att du säger sanningen, för att du säger sanningen, för att du är lojal och är dig själv.
Om du har rätt och du vet det, tala fritt. Säg vad du tycker.
Även om du är den enda representanten för en minoritet, sanningen förblir alltid sanning.

Ja det finns dem som inte vågar säga vad dem tycker för dem är rädda för vad andra ska tycka om dem då, men vad spelar det för roll vad andra tycker om dig? Huvudsaken är väl ändå vad DU tycker om dig själv och vad du gör!
För om du inte säger sanningen så vem ska säga den då?

Och om du inte är dig själv, vem är du då?
Nej ärligt talat så strunta i masken du gärna vill ha framför dig och var den du är. Den unika och väldigt speciella personen du föddes att vara. Den enda du ska vara är dig själv, för det blir jobbigt att hålla masken hela tiden och ibland faller den och då visar du dig som den du är. Så varför inte göra det nu innan den faller?

När du säger något, om du vet att det är rätt så säg det. Linda inte in det utan säg det och kan inte folk runt dig hantera sanningen så ja då behöver dem kanske lära sig att se på sanningen som den är för den kommer aldrig försvinna och även en lögn kommer bli avslöjad förr eller senare.

Var lojal och var dig själv, säg sanningen för den kommer fram förr eller senare än då och då är det ju bättre man inte lindat in en lögn som blir avslöjad.

Gillar

Kommentarer