Attityd är det lilla som kan göra en enorm inverkan på varje område i ditt liv.

Attitude is the little thing that can make a huge impact on every single area of your life.
When your attitude is right, you will thrive and flourish.
The Universe feels your attitude and you will manifest whatever your attitude reflects.
So let your attitude be electric!

Attityd är det lilla som kan göra en enorm inverkan på varje område i ditt liv.
När din attityd är rätt kommer du att trivas och blomstra.
Universum känner din attityd och du kommer att manifestera vad din attityd återspeglar.
Så låt din attityd vara elektrisk!

Ja din attityd är den som kommer visa världen vem du är och vad vill du förmedla till världen?
Det visar du upp med din attityd.
Och när du verkligen visar vem du är och vad du vill så kommer du trivas och blomstra i livet och du kommer manifestera det som din attityd reflekterar.

Det vill säga det din attityd visar är det som du kommer dra till dig. Visar du en sårbar attityd så är det såna situationer du kommer få fler av (precis som jag skrivit tidigare, det du fokuserar på är det som kommer öka i din närhet) och visar den en självsäker och stark person så kommer du få in fler såna situationer i din närhet där du kan visa din styrka och där du vet att du kan klara det som du möter.

Din attityd är den som visar sig utåt vem du är och vad du vill i ditt liv men inte alla vågar visa sin rätta attityd och det är då det blir problem i deras liv. För vi trivs inte med att spela en roll och att alltid tänka på vad vi säger eller vad vi visar utåt. Vi är födda att vara den vi är och att visa världen vilken fantastisk människa vi är födda att vara.
Men vi bor ju i landet lagom och är uppväxta med att vi ska inte sticka ut eller vi ska inte tro vi är något.....
Men vet ni dessa saker vi fick lära oss som barn ÄR FEL! Vi är alla något! Och ja det är ok att sticka ut och våga visa vem du verkligen är! För du är unik och väldigt speciell. Och ja du gör en skillnad här i världen även om du inte tror det.

För vi påverkar de vi möter och de vi möter påverkar oss.
För hur hade det sett ut om du inte mött de du har redan mött, hade du varit den du är idag?
Nej antagligen inte men vi tänker inte på det så mycket och det är precis så det ska vara vi möter människor och ja vi lär oss något av dem alla eller också lär vi dem något. Och vi alla påverkar varandra för vi är alla unika och bra på olika saker.
SÅ låt din attityd visa vem du verkligen är och vad du verkligen vill för det din attityd visar är det du kommer dra till dig i ditt liv och se mer av. Så låt det vara det du vill ha och låt det visa andra vem du är.

Gillar

Kommentarer