Att vara en jobbig omtänksam jäkel för den som mår dåligt, är banne mig det finaste man kan vara.

Att vara en jobbig omtänksam jäkel för den som mår dåligt, är banne mig det finaste man kan vara.

Ja att finnas där för någon som mår dåligt och fortsätta ringa och fråga hur den mår kan vara jobbigt men absolut det bästa man kan göra för någon som mår dåligt. För när man mår dåligt så tror man att ingen bryr sig och har man då någon som återkommer hela tiden även om man bara talar om alla dåliga saker så finns det någon där som bryr sig och även om man är djupt nere i sitt dåliga mående så är det exakt den personen man kommer minnas när man mår bättre sen.

Och det kan vara den ljuslyktan som finns i det dåliga måendet som gör att personen orkar ta tag i sitt mående och ta hjälp om det skulle behövas. Eller vara den livlina som behövs när man ser ingen annan utväg än att avsluta livet.
Så även om det kanske är lite jobbigt eller obekvämt så sluta aldrig vara den där jobbiga jäkeln som visar att du bryr dig och låter den som mår dåligt få "spy galla" över alla orättvisor i världen den får vara med om.

Eller om någon går igenom något jobbigt så var den där axeln de kan få luta sig lite mot och gråta ut en skvätt för det kan göra en enorm skillnad även om man inte tror det ibland. Och det är väl när man går igenom tuffa saker man behöver stöd och då är det en vän som alltid finns där som kan vara avgörande om man ska orka eller inte. För det är ju oftast i de tider när man går igenom tuffa saker man märker vilka ens vänner är och vilka som bara vill vara i ens liv när det är sol och skratt.

Jag vet att när jag gick in i väggen för många år sen hade jag en sån vän som verkligen brydde sig och det är något jag fortfarande minns efter 18 år och även om personen inte finns kvar i mitt liv så finns dem minnena kvar.
Och ja jag vet hur det är att må dåligt så jag är den där jobbiga jäkeln som ringer eller hör av mig till de som mår dåligt och även om det kan vara jobbigt så vet jag vad sånt kan betyda.


Gillar

Kommentarer