Att blåsa ut andra människors ljus kommer aldrig få din låga att lysa starkare.

Till den avundsjuke:
Att blåsa ut andra människors ljus kommer aldrig få din låga att lysa starkare.

För dem som alltid ska trycka ner andra eller förminska någon får inte sina egna lågor att lysa starkare bara för att dem förminskar andras ljuslåga.
Nej du får inget starkare sken för att du lyckats knäcka någon så deras låga slocknat utan ditt blir bara mörkare för att till slut bli en svart låga......

Så istället för att bli avundsjuk på att någon lyckas eller får det dem önskar sig så var glad för deras skull och ja om du inte har det dem har så är det ju upp till dig att förändra det så du med kan få det du vill ha.
Nej långt ifrån alla har det dem vill ha men det finns många olika orsaker till det och ja så länge det är bara din vilja som styr så kan det bli möjligt MEN är det en annan person inblandad så kanske den har helt andra önskningar och ja då är det svårt att tvinga någon för att det är just den personen du vill ha i ditt liv.
Men den kanske inte vill ha dig där... Då kanske du behöver förändra dig så den personen vill ha dig i sitt liv, istället för att kämpa med att få någon som inte vill vara delaktig i ditt liv att komma tillbaka.

Men tänk på att din låga aldrig kommer lysa starkare bara för att du lyckats blåsa ut någon annans ljus.

Gillar

Kommentarer