Arbeta med saker som människor inte kan ta bort från dig ...

Work on things people can´t take away from you... Like your character, personality, transparency, your entire being.

Arbeta med saker som människor inte kan ta bort från dig ... Så som din karaktär, personlighet, synlighet, hela din varelse.

Ja vissa saker kan man förlora och vissa aldrig, dem kan få sig en törn när man tvivlar på sig själv men man kan alltid bygga upp dem igen. Och vissa saker behöver man inte bygga upp utan bara tro på dem.

Din karaktär kan ingen ta ifrån dig men den kan vackla när du tvivlar på dig själv. Likaså din personlighet, din synlighet och hela din varelse. Inget av det försvinner men dem kan förminskas när man tvivlar på sig själv och den egna förmågan.
SÅ våga TRO på dig själv och vad du kan klara av,, för du kan klara så mycket mer än du tror.

Och när du vågar tro på dig själv så kommer dessa saker växa och du kommer inse hur stark du är och hur mycket du kan klara av.
För om du stannar upp en stund och tittar bakåt, så kommer du inse hur långt du redan kommit på din väg genom livet. Och vilka hinder du lyckats ta dig över för att komma dit där du är idag!
SÅ tvivla inte på dig själv och låt ALDRIG någon få dig att tro att du inte kan! För DU kan så mycket mer än du vågar tro ibland och det enda du behöver göra för att lyckas är att tro på dig själv.

Gillar

Kommentarer