Äntligen fredag och helgen väntar runt hörnet.

Godmorgon fredag och snart helg, har ett kortare arbetspass innan jag kan ta helg och ledigt. Dagen kommer gå fort då det finns inplanerade saker att göra sen får jag åka hem igen och mysa med trollungarna och njuta av en ledig helg.
Har inget inplanerat i helgen och ja det är exakt så jag vill ha det, kunna göra det vi känner för. Och även sånt vi vill som att slappa och bara vara. Det är så otroligt skönt att ta sig tid att bara vara och att få ta det lugnt.
Många gånger ska man hinna göra så mycket på så kort tid som möjligt när man är ledig. MEN är man ledig ska man väl vila och återhämta sig? Ja jag tycker det lite och denna helg ska vi bara njuta och vara i nuet.

Har precis avslutat ett pilotprojekt jag fick äran att delta i och den har varit väldigt rolig och jag har fått uppleva meditationen på ett lite annorlunda sätt med vägledda inspelningar som ändå givit mig nya insikter och det har verkligen varit spännande och jag kommer ta med mig en del av det nya in i framtiden och ja jag kommer meditera lite oftare nu och planera det lite mer kanske än tidigare.
Insåg att det kunde stressa mig enormt mycket tidigare när jag inte hann meditera så ofta som jag ville men nu under dessa veckor jag deltagit och fått planera in det så har det varit mycket bättre och jag har inte känt mig stressad utan bara ett lugn som fått mig att inse att det var det jag saknade.

Myser ner mig i soffan en stund till innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer