Ännu en dag att njuta av.

Godmorgon även fast jag vaknade fler gånger i natt så känner jag mig relativt pigg, och det är ju bra när man ska jobba lite. Lilla E såg fram emot att komma till fritids idag och ja det är så skönt när det går åt det hållet.
Nu har hon börjat prata om att hon vill sluta på fritids och gå hem istället... men nja jag vill nog ha kvar det ett litet tag till i alla fall, även om hon skulle klara det så tycker jag hon fortfarande behöver vara där men vi får se när det blir att vi slutar... Ni som har lite äldre barn när slutade de vara på fritids och fick gå hem själva när ni jobbade?

Har lite inplanerat idag sen får vi se vad mer dagen har att bjuda på, men kanske kan det bli lite soffhäng och tvmys även i kväll. Det märks vi går mot mörkare tider för det blir mörkt fortare på kvällen och ja idag funderar jag på om vi ska kanske tända lite ljus bara för att det är så mysigt. Och i helgen kanske vi kan tända en brasa om det är kyligare men ja vi får se hur det blir vi tar dagarna lite som de kommer även om det finns lite inplanerat.

Myser ner mig en liten stund till innan det är dags att väcka lilla E så vi kan börja vår dag lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar