Ännu en dag att njuta av.

Godmorgon njuter av en god kopp kaffe i solskenet och bara njuter av att se hur allt blivit grönt utanför mitt fönster. Det är en härlig tid vi har framför oss och jag ser verkligen fram emot den, Älskar verkligen att få hålla på ute med växter och se hur de växer och frodas och jag är lyckligt lottad som även har barn som uppskattar sånt. För vi gillar verkligen att bo i hus och ha en trädgård att pyssla och njuta av och igår insåg vi att vi har både krusbär och hallon på tomten och det är lite roligt så nu vill vi även ha lite odlingslådor så det ska vi ordna tänkte vi och sen plantera lite grönsaker som vi ska ha i de lådorna. Så idag ska jag se vart de har de bästa och sen se över vart jag ska beställa de och även vilken jord vi ska ha och vad vi vill odla haha ett underbart bekymmer som kommer lösa sig så småningom.

Lite handling står även på min lista och kanske finns det lite utrymme för lite bakning för det vet jag att tjejerna gillar och ja jag gillar att äta det de bakar haha så det blir nog kanonbra.
Sen får vi se vad mer dagen har att bjuda på men en online föreläsning har jag som jag ska delta i och det ser jag fram emot en hel del och det ska verkligen bli intressant.

Då alla sover fortfarande så myser jag ner mig en stund till och njuter av min morgon.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ja det är underbart nu, ha en trevlig dag
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Tackar och du med får ha en underbar dag

nouw.com/positiv5barnsmamma