Ännu en dag att njuta av.

Godmorgon ja då har vi vaknat till ännu en dag att njuta av och det tänker jag göra. Resten av familjen sover och ja det får de göra en liten stund till så jag passar på att skriva lite här och lyssnar samtidigt på dagens övning i EKIM (EnKursIMirakler) ja den är lång och pågår med en liten övning varje dag i ett år så nu är jag på dag 140 och den handlar om att hitta sin inre kärna och lära känna den man verkligen är, vilket inte är så lätt alla gånger men man kan ju alltid försöka.

Idag ska jag sätta mig och börja kika lite på julklappar men kommer beställa de flesta nästa vecka så det blir klart så snart som möjligt så jag kan börja njuta av den julfrid som förhoppningsvis kommer när de är klara sen haha förr brukade jag alltid vara klar innan första advent men de senaste åren har jag varit ute i nästan sista sekunden och nja det vill jag inte göra i år för jag har tänkt jag ska vara färdig innan sista veckan innan jul och kunna få njuta av den sista veckan med barnen och bara pyssla och baka lite.
Barnen har sagt vad de önskar att vi har gjort för julgodis i år och ja det ska planeras och inhandlas ingredienser till det så kan vi göra sånt sista veckan innan jul istället. Visst låter det som en bra plan? Sen får vi se om jag lyckas hålla den haha

Nej nu tänker jag meditera lite innan det är dags att väcka upp barnen och börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Julpyssel blir trevligt

nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja det ser vi fram emot 😊

nouw.com/positiv5barnsmamma