Ännu en bra dag även om den var kallare än igår.

Vart en lika bra dag idag som i går men den var kallare och det blåste lite mer men jag är ganska nöjd med dagen ändå och fick tillfälle att prova en av dem nya sliparna. Den var verkligen effektiv.
Och jag har lärt mig lite mer om hur jag ska slipa hälsprickor och det var riktigt intressant och idag fick jag tillfälle att göra den stora fotmassagen och även om den är lite mer av alla saker så tar den ändå inte så lång tid.
Men kunderna var nöjda så det är ju huvudsaken.

Jag är väldigt trött ikväll så det ska bli skönt med en lugnare morgon och även om jag ska plugga så är det min inlämningsuppgift jag ska göra och inga kunder imorgon. Även om det är roligt med kunder så blir det lite långt mellan dem kunderna jag tar eftersom vi delar upp oss lite och försöker göra lika många var. Men det var ändå skönt att vi bara var tre i varje grupp så vi kunde få två kunder var per dag.
Och idag fick vi ta dem efter varandra och det var en nyttig erfarenhet då vi kommer få fler efter varandra när vi har praktik sen.

Men nu tänker jag mysa ner mig en stund framför tv:n innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer