Ångra aldrig en dag i ditt liv

Ångra aldrig en dag i ditt liv:
Bra dagar ger dig lycka, dåliga dagar ger dig erfarenhet, de värsta dagarna ger dig läxor och de bästa dagarna ger dig minnen.

Alla dagarna du upplever skapar den du är och allt du är med om skapar dig. Ingen dag som gått ska du ångra för även om det varit en hemsk dag så har du blivit lite mer erfaren och du växer när du lär dig nya saker.

Jag har haft bra dagar som gett mig lycka och dåliga dagar som gett mig erfarenhet och nej jag ångrar inget i mitt liv även om jag kanske skulle ha kunnat gjort lite annorlunda med vissa saker men nej allt skedde precis när det skulle för jag skulle få känna den där lyckan och få just den erfarenheten.
De värsta dagarna har gett mig många läxor och ja de har varit många men de läxorna har lärt mig en hel del av livet och mig själv, dem har lärt mig att jag är enormt stark och klarar så mycket mer än jag tror, de bästa dagarna vårdar ajg ömt i mitt hjärta och alla minnen de har skapat.

Men jag ångrar ingenting för skulle jag få leva om mitt liv så skulle jag nog välja att leva det på precis exakt samma sätt, ja det kan låta dumt men utan alla läxor och erfarenheter, utan all lycka och alla minnen så skulle jag inte vara den jag är i dag. Och den jag ser i spegeln ja hon börjar bli lite grå och få lite rynkor MEN jag är stolt över henne och allt hon gått igenom för det har skapat den starka självständiga kvinnan jag är idag.

Gillar

Kommentarer

Franbottentilltoppen
Franbottentilltoppen,
Världens finaste bild, det ska jag ta med mig in i hösten och vintern. Såklart också i hela livet<3nouw.com/franbottentilltoppen
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja man kan behöva påminna sig själv ibland att även de dåliga dagarna finns det något att lära av 💖😊nouw.com/positiv5barnsmamma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229